Dates de finalització de les extraescolars

Benvolgudes famílies,

us recordem que les extraescolars finalitzen a l’acabar el mes de maig. Excepcionalment l’extraescolar d’anglès acabarà el dia 3 de juny per així recuperar una classe que no es va fer al desembre.

Hi haurà portes obertes els següents dies:

1. Ballem : El proper dimecres 28 de maig a les 17h es faran les portes obertes on esteu convidats tots els familiars participants dels nens i nenes que fan aquesta activitat i a on podreu veure els balls que han preparat per l’ocasió. Us recordem que no hi ha activitats extraescolars durant el mes de juny.

2. Escacs: El proper dilluns 2 de juny a les 16.45h es faran les portes obertes d’escacs, a les quals esteu convidats tots els familiars dels nens i nenes que realitzen l’activitat. Us recordem que l’extraescolar finalitza aquesta data.

3. Teatre: El proper dijous 29 de maig a les 16.45h es faran les portes obertes a les quals esteu convidats tots els familiars dels nens i nenes que realitzen l’activitat. El grup de Teatre de La pandereta màgica faran l’obra de teatre Jaime de Cristal de Gianni Rodari que han preparat per l’ocasió. Us farem arribar un full informatiu sobre com han de venir vestits els nens aquell dia. Per últim, us recordem que les extraescolars finalitzen al mes de maig.

jaimedecristalflyer-Info teatre-page-001

jaimedecristalflyer-Info teatre-page-002

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s