Setmana de la Solidaritat. Recollida d’aliments del 14 al 17 octubre

Cartell Setmana Solidaria 14-page-001

Benvolgudes famílies,

Coincidint amb la celebració dels dies mundials de l’alimentació i de l’eradicació de la pobresa promoguts per l’ONU, del 13 al 19 d’octubre se celebrarà a la nostra ciutat la Setmana de la Solidaritat a iniciativa de les entitats de l’Espai de Ciutadania de l’Hospitalet i de la Taula Sectorial de Valors, Convivència i Civisme del Consell de Ciutat.

 És per això que us demanem  la vostra implicació en aquesta CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

A partir de demà, els vostres fills portaran un fulletó informatiu sobre la campanya i trobareu a l’escola una capsa on dipositar els aliments que porteu.

Per tal de que no tothom porti els mateixos tipus d’ aliments, darrere del fulletó es fan suggeriments d’aliments a portar segons el curs en que estan els vostres fills i filles.

Us informem també que per acabar la Setmana, es celebrarà LA FESTA DE LA SOLIDARITAT el diumenge dia 19 d’octubre als jardins de Tecla Sala. L’horari serà de 10 a 14 h., i hi haurà activitats per nens, actuacions i carpa per a la recollida dels aliments que els ciutadans i les entitats o empreses vulguin aportar…Tothom està convidat !!!

Comptem amb la vostra col·laboració solidària. Junts, amb un petit esforç de cada un de nosaltres, podem aconseguir guanyar a la fam i la malnutrició infantil de la nostra ciutat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s