Imatge

L’HORT DE L’ESCOLA

 

L’AFA ha cregut convenient fer memoria de les activitats que van ser realitzades per pares l’any passat ( i esperem que aquest també ) d’una banda per agrair la feina ben feta, i d’altra per animar als pares a PARTICIPAR aquest curs.

Si parlem de l’hort tot comença amb una iniciativa de l’ escola que de seguida el Ruy i l’Elena pares del Ruy de P3 (Peixos) vam assolir amb entusiasme. La feina no era sencilla el terra era sec i van instar a  l’ajuntament per que vingués amb máquines per foradar el terra que va fer les actuacions necessaries per poder començar a posar les llavors.
3

L’hort necessita molta dedicació, s’ha d’anar regant regularment i s’ha de vigilar que no hi hagi insectes o plagues que s’encarreguin de que els nens no puguin gaudir de la magia de la natura, ja que ells mateixos son els protagonistes fent la plantada de llavors i observant el creixement de les plantes.

2

Gracies a la feina d’aquest pares l’hortet ha anat creixent i creixent i els nens van fent les diverses activitats i tallers que el col-legi havia previst.

Aquí us deixem una mostra de com a anat evolucionant l’hort fins a donar els fruits dessitjats.

5 61 710 8 9  TOMATE BERENJFINAL

One response to “L’HORT DE L’ESCOLA

  1. Una iniciativa fantàstica i una gran feinada. Moltes felicitats i gràcies per la vostra dedicació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s