Resolució del Parlament sobre la instal·lació d’un mòdul a l’escola #VolemCréixer

Benvolgudes famílies,

El passat dia 3 d’octubre en la Sessió Ordinària de la Comissió d’Universitats i Ensenyament del Parlament de Catalunya, es va presentar la Proposta de resolució sobre la reobertura d’una línia de P3 a l’Escola Frederic Mistral i la instal·lació d’un mòdul a l’Escola Paco Candel, de l’Hospitalet de Llobregat (ordre del dia, punt 21 i Dossier CEU punt 21, pp. 23-24)

La proposta que va ser presentada per ICV conjuntament amb PSC, amb el suport de l’Ajuntament de L’H i amb esmenes d’ERC. La proposta amb les esmenes va ser aprovada per majoria (pel que fa a la reobertura de la línia de l’escola Frederic Mistral) i per unanimitat (pel que fa a la instal·lació d’un mòdul a l’Escola Paco Candel).

Hi ha disponibles un seguit de vídeos amb la presentació de la proposta, les esmenes i les votacions per si voleu fer-ne el seguiment.

El diari El Far també fa menció de la notícia a El Parlament proposa millores als equipaments d’ensenyament públic

En el passat Debat de Política General (DPG) del dia 26 de setembre, també es va mencionar a l’escola i la problemàtica del mòdul. Podeu veure la intervenció de Sr. David Fernández de la CUP, parlant de l’escola al minut 10:00 aproximadament.

#VolemCréixer

Actualització: L’Hdigital també se’n fan ressò a El Parlament insta al Govern a construir nous mòduls per a l’escola Paco Candel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s