L’AFA Paco Candel al Ple de l’Ajuntament d’avui dia 28 de maig a les 18h

Benvolgudes famílies,

us informem que una representació de l’AFA Paco Candel assistirà avui a la Sessió Ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Convidem a totes les famílies que vulguin participar que ho facin. Ens trobarem a les 16.30 a la sortida de l’escola (i a les 17.30 els que assisteixin a les portes obertes de l’extraescolar Ballem). En l’apartat de Participació Ciutadana, es donarà paraula a l’Agrupació Veïnal 5 Carrers de Santa Eulàlia per tractar la problemàtica econòmica per ampliació de Mòduls de l’Escola Pública Paco Candel.

Podeu consultar l’Ordre del dia clicant aquí: ordre del dia ple ajuntament 28 maig 2013

O anant a la pàgina web: https://seuelectronica.l-h.cat/185577_1.aspx

Posteriorment, una representació de l’AFA mantindrà una entrevista amb la alcaldessa Núria Marín.

Aquest mateix dia es farà una entrega de les instàncies que us vam fer arribar a través dels vostres fills i via e-mail, a l’Ajuntament. Si no la teniu, la podeu descarregar el model clicant aquí: MODEL INSTANCIA ESCOLA PACO CANDEL .Les instàncies són a títol personal, per tant podeu modificar el model a la vostra conveniència, conservant l’objectiu comú.

Les persones que no pugueu anar i que vulgueu entregar la instància heu de donar una fotocòpia del DNI amb la vostra signatura, autoritzant a una altra persona a que faci l’entrega de la instància en el vostre nom.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s