Programa L’estiu és teu 2013

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obre avui a les 12 hores del migdia el període de preinscripcions del programa “L’estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012.

El programa, que enguany arriba a la seva dinovena edició, ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: música (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol) i multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives i natura.

Pels nens de 5 a 7 anys, ofereixen només un tipus d’estada que és una Estada d’Idiomes: Iniciació a l’anglès. Consisteix en una estada de 7 dies (6 nits) a l’alberg Mas Silvestre de Canyamars. Podeu trobar més informació aquí. Consulteu també les faq (preguntes més freqüents) generals i les específiques per tipologia (iniciació a l’anglès 5-7 anys). Aquí podeu consultar també els torns (aquí)

Termini de preinscripcions: 19 de març

El procés de preinscripcions al programa s’iniciarà aquest matí (26 de febrer) a les 12 hores i s’allargarà fins a la mateixa hora del 19 de març.

Les persones que vulguin participar-hi poden fer la preinscripció a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s