Manifestació per l’educació pública de qualitat. Marea ciutadana 23 Febrer

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar, per si és del vostre interés, informació sobre la manifestació que s’està preparant pel proper dissabte 23 de febrer amb el lema “Fem-los fora. Juntes podem. Lluitem per la justícia social”, impulsada per diferents col·lectius i moviments socials que estan sumant forces en contra de la dictadura financera i contra la política de retallades.

Aquesta acció tindrà lloc paral·lelament a la que es farà a altres ciutats de l’estat espanyol sota el paraigües “MareaCiutadana”http://mareaciudadana.blogspot.com.es/

A Barcelona, i a partir del treball que s’està fent des de diversos col·lectius del nostre territori s’estan preparant quatre columnes:

 – Drets socials / sector públic: educació, sanitat, bombers, sector social… Punt de sortida: Palau de Mar, Pl. de Pau Vila, 1 (metro Barceloneta) – Conselleria de Benestar Social 
– Drets laborals: Sortirá de Marqués de Campo Sagrado, 22 (Metro Paral.lel).
– Antirepressió, pels Drets i les Llibertats: Punt de sortida: Casp-Pg. de Gràcia (Metro Passeig de Gràcia/Pl.Catalunya)
Columna contra el genocidi financer i la corrupció. Sortirà dels Jardinets de Gràcia (<M> Diagonal).
Les quatre columnes confluiran en un únic punt de trobada: Pl. Catalunya a les 18.30h per iniciar un itinerari fins a Pl. Sant Jaume.
Podeu trobar més informació aquí
23Fcartellpeixos-coord interz (2)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s