Cicle de Conferències salut infantil i juvenil per a pares i educadors Hospital Sant Joan de Déu

2012_11_29_xerrada_pares_vacunesBenvolgudes famílies,

Des de fa dos anys, l’Hospital Sant Joan de Déu organitza un Programa d’Educació Sanitària en Pediatria per pares, tutors, cuidadors de nens, professors d’escoles bressol i col·legis, amb l’objectiu d’informar sobre aspectes de salut infantil que preocupen a la societat actual.

La correcta informació als pares, professors i cuidadors en general ha de repercutir positivament en el coneixement de les malalties i alteracions del comportament dels nens i en la seva millor cura i tractament, així com en una òptima relació entre els professionals sanitaris, els professors i les famílies.

Els ponents que imparteixen les xerrades són professionals de reconegut prestigi de l’Hospital Sant Joan de Déu: pediatres, psicòlegs experts en Pediatria, Assistents socials i Especialistes pediàtrics.

Les xerrades tenen lloc a l’Auditori de l’Hospital, preferentment el darrer dijous de cada mes en horari de tarda, de 7 a 8 hores. Consulteu els detalls de cada conferència. Són gratuïtes i cal confirmar l’assistència, trucant de dilluns a divendres de 9 a 13 h. al telèfon 93 253 21 30 o enviant un correu electrònic a l’adreça direcciodocencia@hsjdbcn.org

Les properes xerrades són:

2013

 31 de gener Què haig de saber sobre les vacunes pel meu fill? Dr. Ton Noguera
 28 de febrer Què cal saber per cuidar i educar un nen de menys de tres anys?

Dr. Jordi Pou, pediatre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s