Notícies breus Desembre

calcetin-03Benvolgudes famílies,

arribem a la recta final del primer trimestre i les dues setmanes que ens queden venen carregades d’activitats i emocions:

 bbal6 Dijous 13: Jornada de Portes Obertes Piscina Sergio Manzano. Els pares podrem anar i, asseguts a la catifa (no ens banyarem), fer fotos dels nens de P4 i P5.

 bbal6 Dilluns 17: Al matí, visita del patge reial que recollirà xumets i biberons dels nens que ja s’han fet grans. A les 16:45 reunió Informativa de Piscina, famílies P3. Recordeu-vos de dir si necessitareu cangur per l’estoma que dura la reunió.(l’AFA proporcionarà una butlleta amb aquest fi que heu de retornar a la bústia)

bbal6 Dimecres 19: A les 15:30 les famílies podem entrar a l’escola a mirar els àlbums del primer trimestre. Al matí els nens i nenes hauran fet cagar el tió.

 bbal6 Divendres 21: A les 9:00 portar els nostres fills i filles al Centre Cultural Santa Eulàlia. El festival començarà a les 9:30 i finalitzarà a les 12:30 (aprox.). Cal ser moolt puntuals!! I portar les peces de roba i complements que ahir ens van demanar les mestres. És un dia de jornada intensiva i, per tant, els nens que no es quedin al menjador marxaran directament amb les seves famílies i els usuaris del menjador sortiran a les 15:30.

Recordeu també de que abans de que acabi el mes s’ha de fer l’ingrés del pagament de material, piscina i sortides (P3= 110 euros; P4 i P5= 120 euros) i, si s’escau, posar-se al dia dels pagaments endarrerits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s