Vaga alumnes i famílies 18 d’octubre en contra de les retallades en educació

Benvolgudes famílies,

us informem que el proper dia 18 d’octubre, la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares, la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic,  i el Sindicat d’Estudiants, convoquen un seguit d’accions durant aquesta setmana (15 al 19 octubre).

La FaPaC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya), com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa, dóna suport a les accions impulsades pel Sindicat d’Estudiants aquesta setmana a l’ensenyament secundari.

La federació deixa en mans dels alumnes i de les famílies la voluntat d’exercir el dret de vaga convocada per dijous 18 d’octubre.

La federació rebutja els atacs constants i retallades que està patint l’educació i defensa fermament una escola pública i de qualitat. En aquest sentit, la FaPaC fa una crida a la participació a la manifestació convocada pel MUCE -Marc Unitari de la Comunitat Educativa- que tindrà lloc el proper dissabte 27 d’octubre a Barcelona, 18h Plaça Urquinaona sota el lema “PER LA DIGNITAT I LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC”. 

Durant la manifestació es denunciarà que l’ensenyament públic de Catalunya està patint els efectes d’una política de retallades socials molt notable que posa en serioses dificultats el seu caràcter de servei públic.  Aquestes retallades, que estan afectant  molt negativament la qualitat dels centres públics i les condicions del seu professorat, repercuteixen sobre els  sectors més vulnerables socialment i econòmicament de la nostra societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s