El curs 2012/2013 ja ha començat!

Benvolgudes famílies,

ja ha passat la primera setmana de curs. Els “antics” alumnes ja estan pensant en els nom que li posaran a la classe (queden enrere les girafes, els sols, les llunes i les estrelles, que ja ens hem fet grans! ) i els nous alumnes han superat la primera setmana d’adaptació a la nova escola! Felicitats a tothom!

En primer lloc, volem remetre-us al bloc de l’escola. Allà trobareu molta informació que de ben segur que us interessarà. És convenient consultar-lo periòdicament si volem estar al dia de les coses que fan els nostres fills. De moment rebeu la benvinguda de l’equip educatiu de l’escola i no deixeu de mirar les imatges de la fantàstica biblioteca escolar!

L’escola va rebre també la visita de l’alcaldesa de l’Hospitalet. Podeu llegir la notícia clicant aquí.

Finalment, recordar-vos també la importància de fer-vos socis de l’AFA. L’AFA es una associació sense ànim de lucre que es nodreix de les aportacions de les famílies, tant econòmiques com de temps i de treball. Per tant, com més siguem, molt millor per tots!

Com podeu col·laborar amb l’AFA? A més de pagar la quota de soci i assistir a l’Assemblea podeu col.laborar de les següents maneres:

  • Podeu col·laborar esporàdicament o regularment en alguna activitat, ajudant a les comissions o als membres de la Junta o bé fent una crítica constructiva.
  • Podeu formar part de l’organigrama de l’associació.
  • Aportant idees i suggeriments per a noves activitats.

Si hi esteu interessats, poseu-vos si us plau en contacte amb nosaltres.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s