Informació d’interès per als socis de l’AFA i futurs usuaris de les activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

en la darrera assemblea de l’AFA es va acordar que la nova quota dels socis seria de 25 euros/any i família (el curs anterior va ser de 35 euros). Per a poder fer-vos socis (famílies noves a l’escola) o per renovar el vostre carnet de soci, cal que descarregueu el full de sol·licitud ( aquí: socis afa 2012, o bé anant a l’apartat corresponent del nostre bloc: L’AFA. Socis i sòcies.)

Us recordem que totes aquelles famílies que aquest curs (2011/12) us vareu fer sòcies de l’AFA, heu de fer la renovació. Per tal d’evitar despeses de comissions, no s’han domiciliat els rebuts i per tant caldrà fer el pagament en la oficina bancària indicada. Serà necessari també que retorneu el carnet de soci de l’any passat perquè pugui ser actualitzat. Podeu fer totes aquestes gestions al setembre si us és més còmode.

Us recordem també que per a poder inscriure els vostres fills i filles en les activitats extraescolars cal ser soci de l’AFA (oferta extraescolars curs 2012/13), a més de presentar el full de sol·licitud corresponent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s