Notícies breus mesos de Maig-Juny

Benvolgudes famílies,

us recordem els següents punts per aquests mesos de maig i juny:

  • Convocatòria de beques menjador: el termini per sol·licitar-les acaba el proper 15 de juny. Totes aquelles famílies interessades, podeu passar per l’escola per recollir els impresos.
  • Portes obertes piscina Sergio Manzano. Recordeu que el proper 7 de juny hi haurà les segones portes obertes a la piscina (de 11 a 11.45h) on un dels pares pot entrar a l’aigua amb el seu fill/filla.
  • Reunió pares i mares final de curs. Serà el proper dia 6 a les 16.15. Es convenient assistir sense els nens/nenes. Es lliurarà documentació necessària pel proper curs.
  • Activitat extraescolar curs 2012/13. Els interessats ens els escacs com a activitat extraescolar pel proper curs, no oblideu de lliurar el document que es va entregar junt amb la resta d’informació sobre el tema abans de que s’acabi del mes de maig.
  • Jornada intensiva. Es recorda a les famílies que de l’11 al 22 de juny l’horari de l’escola és de 9 a 13 (fins les 15 els usuaris del servei menjador).
  • Festa final de curs. L ‘AFA organiza la Super-Festa de final de curs el dia 22 de juny a les 19. Tots els voluntaris en col·laborar d’alguna manera, si us plau, que es posin en contacte amb la comissió de festes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s