Crida a l’assistència al Ple de l’Ajuntament de demà 22 de maig

Benvolgudes famílies,

fa uns dies us vam informar sobre la reunió mantinguda, el passat 9 de maig, amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

En ella es resaltava la importància d’assitir als Plens de l’Ajuntament per poder reclamar tot allò que fa referència a l’incompliment dels compromisos de la Generalitat en referència a la rehabilitació i construcció de les escoles.

Us informem que demà dimarts, a les 18h. es celebra un Ple de l’Ajuntament on es planteja una moció per exigir a la Generalitat perquè compleixi amb els acords establerts en quant a la construcció i rehabilitació de les escoles de la ciutat. S’ha convidat a totes les AMPES afectades a assistir-hi per donar suport a la moció.

És molt important que vegin que estem pendents del tema i disposats al cara a cara amb els polítics que gestionen els nostres diners i les nostres escoles. Hem de mostrar que tenim prou força per exigir el que ens correspon. És per aquest motiu, que fem una crida a totes les mares i pares que demà puguin assistir, que es presentin a l’Ajuntament i participin al ple.

Documents d’interès: us adjuntem, a continuació l’ordre del dia del ple i l’escrit que les ampes han redactat per llegir-lo durant el torn obert d’intervencions dels ciutadans.

Ordre del dia ple ajuntament 22 de maig

Document escrit per les ampes ple 22 de maig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s