Vaga ensenyament 22 de maig

Benvolgudes famílies,

Com molts ja sabeu  el proper dia 22 hi haurà una vaga total de l’Ensenyament Públic contra les retallades de l’Estat i la Generalitat.

Assenyalar-vos que és el primer cop que es convoca una vaga a tots els sectors de l’ensenyament, des de l’educació infantil fins a l’ensenyament universitari.

Des de l’AFA pensem que és molt important que totes les famílies que puguin facin l’esforç de recolzar la vaga, no portant els fills/filles a l’escola el proper dia 22.

Degut a les retallades que les escoles estan patint, l’educació dels nostres fills i filles en quedarà greument afectada (massificació d’aules, manca d’atenció adequada per aquells infants amb necessitats especials i consegüentment manca a la resta d’alumnes, pèrdua de reforç educatiu, desestructuració dels centres, etc.) Hi haurà una pèrdua general en la qualitat i atenció educativa cap les nostres filles i fills.

Per tot això, i per les noves mesures que vindran degut a les noves retallades en educació que es van anunciar ahir mateix des del Govern de la Generalitat:

Hem de dir prou i hem de participar activament en la vaga i manifestació del proper 22 de maig, tots units: pares, mares, mestres, professors, alumnes i estudiants, treballadors de les escoles, centres i universitats (PAS), familiars, etc.

Manifestació 22M, 12:30
Pl. Universitat / Pl. Sant Jaume

Per ampliar la informació que us fem arribar, us convidem efusivament que consulteu els següents enllaços:

El Muce (marc unitari de la comunitat educativa=estudiants, pares i mares, mestres, pedagogs, educadors) dóna suport a la vaga general de l’Educació del próxim 22 de maig.

22 de maig vaga contra les retallades a l’ensenyament públic català.

22 de maig vaga estatal a tot l’ensenyament.

Si no lluitem nosaltres per l’educació dels nostres fills i filles, ningú més no ho farà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s