Taller fet per les mares de l’escola: 15 de juny

Com ja sabeu, i dins del marc del projecte del tercer trimestre, la Bimba ha visitat l’escola Paco Candel. Amb ella, els nostres fills i filles han parlat sobre les mares (nosaltres!). Durant uns dies, la Bimba ens va donar la benvinguda a l’entrada de l’escola, animant-nos a expressar els sentiments que ens generaven unes boniques imatges sobre la maternitat.

Ara és el moment de que totes les mares ens animem i mostrem als nostres fills i als seus companys i amics de l’escola aquella habilitat que tenim, allò que sabem fer, allò que ens interessa i volem compartir amb ells. Des de l’escola se’ns proposa que preparem un taller pel dia 15 de juny al matí. Pot ser qualsevol art que vulgueu ensenyar a un grup de 12 nens i nenes: ioga, fer un pastís, fer un mural, interpretar un conte, fer bisuteria, estampació, titelles, invents, etc.

Des de l’AFA animem a totes les mares que participin en aquesta bonica activitat. Serà un bon moment per compartir amb els vostres fills les vostres habilitats, mostrar la vostra complicitat amb ells, i fer que el lligam establert entre l’escola i la família es vegi reforçat.

A la pissarra de l’entrada de l’escola, trobareu una graella on podeu apuntar-vos.

Recordeu que si necessiteu qualsevol material típic d’escola per fer el taller, ho heu de comentar amb la mestra del vostre fill/filla amb temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s