Programació d’activitats mediambientals de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Us fem arribar la programació d’activitats mediambientals de l’Ajuntament de L’Hospitalet que poden ser del vostre l’interès.

******************************************************************************

Benvolguts/Benvolgudes,

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Àrea d’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, organitza visites als parcs naturals de Catalunya, a equipaments mediambientals municipals i supramunicipals i als parcs urbans de la ciutat, a fi d’incrementar la sensibilitat dels ciutadans i ciutadanes vers la natura, el medi ambient i el desenvolupament sostenible de la nostra societat.

Es tracta de diverses visites guiades per monitors especialitzats on gaudirem de les explicacions sobre la flora i fauna característiques dels parcs visitats, així com de les explicacions tècniques sobre el funcionament dels equipaments mediambientals.
Per tal de fer les reserves obrirem un període d’inscripció per a cada sortida, que detallem en el full adjunt. Cal trucar a  Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de l’Hospitalet, al telèfon 93 402 99 25, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, o enviar un correu electrònic a a21@l-h.cat  

excursions 2012

agenda activitats 2012 medi ambient

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s