Jornada de Formació (FaPac)

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPac) es
complau convidar-nos a la Jornada de Formació “Escola inclusiva, l’aprenentatge cooperatiu” que organitzen el proper dijous, 24 de novembre, a la ciutat de Barcelona.

*********

La diversitat de l’alumnat a les aules està marcant l’educació actual curs rere curs, una realitat que ens obliga a repensar el model d’escola que tenim si volem que sigui capaç d’acollir tothom. Aconseguir una veritable escola oberta que doni oportunitats a tots els alumnes amb recursos suficients és un dels reptes que tots tenim per endavant. A la FaPaC en som conscients i és una línia de treball que ja hem entomat. Fa uns mesos vam constituir la Comissió per l’Escola
Inclusiva, un espai per fomentar valors inclusius i construir una comunitat acollidora, i també per facilitar a les AMPA poder canalitzar les seves demandes, suggeriments i projectes en relació a aquest àmbit.

Amb aquesta Jornada de Formació i amb la companyia de diversos expertes, volem propiciar un espai de trobada i reflexió per posar a debat els reptes i mancances actuals del nostre sistema educatiu, especialment pel que fa al reconeixement de la diversitat i a la lluita contra la segregació escolar. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Plaça dels Àngels 1, a les 17.30h.

********

Si us plau, les persones interessades en assistir comuniqueu-ho el més aviat possible a la presidenta de l’AFA, Núria Muñoz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s