Xerrada “Nutrició i Hàbits alimentaris” 19/10 a les 16.30h

Us facilitem més informació sobre la xerrada del proper dimecres dia 19 d’octubre, impartida per la fundació Imatge i autoestima que ofereix el programa Aprendre amb tu, del Departament d’Ensenyament.

***********************************************************************

“Alimentació i Salut (la prevenció dels trastorns del comportament alimentari)
(per a famílies amb infants de 3 a 16 anys)

La família pot esdevenir un model d’hàbits i estils de vida saludables. En el camp de la prevenció dels trastorns relacionats amb el pes i l’alimentació, s’ha descrit el paper cabdal de la família per promoure hàbits alimentaris saludables i la satisfacció amb el propi cos. La transmissió des de la família de la importància de seguir una alimentació equilibrada, de valorar-se a través d’altres paràmetres que no siguin l’aspecte físic, és un treball d’inici en edats ja molt primerenques dels nens i les nenes.
En aquesta xerrada treballarem sobre les pautes alimentàries, els estils de vida
saludables i altres qüestions seran sotmeses a discussió com ara les dietes miracle. Les mesures preventives davant a posteriors trastorns d’inici generalment en l’adolescència com ho són l’anorèxia i la bulímia nervioses, poden esdevenir importantíssimes per fer front a aquestes malalties que actualment afecten a més d’un 6% de la població adolescent i jove a Catalunya. Saber identificar signes d’alerta ajuda a prevenir.

*************************************************************************

Us recordem que la xerrada tindrà lloc a les 16.30 i que l’AFA posarà a la disposició dels pares interessats un servei de cangur durant la xerrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s