Reunió del passat dia 3 d’octubre

A la passada reunió del 3 d’octubre, la direcció del centre va distribuir a tots els pares i mares assistents una circular informativa i un dossier amb informació sobre el menjador (pels pares els fills dels quals fan ús del servei).

A la reunió, la directora, ens va parlar del projecte docent de l’escola, i els continguts que es treballen a P3 i P4. Per a més informació podeu consultar (àrees de coneixement, currículum d’educació infantil).

Seguidament es va passar a comentar la circular informativa en la que es presenta a l’equip docent i de serveis, hi consta el calendari i l’horari escolar i se’ns recorda l’horari d’atenció al públic de l’Equip Directiu:

*****

Directora (Lluïsa Garcia): Cada dia de 9 a 9.30 per algun tema puntual.  Dilluns de 9 a 10h.

Cap d’Estudis (Palma Vázquez): Dilluns de 9 a 10h.

Secretaria: Dimecres de 14,30 a 16h

******

En la mateixa circular podem trobar també recomanacions sobre els tipus i manera en que els nens han de dur l’esmorzar a l’escola, informació sobre psicomotricitat i el material escolar, així com l’import i les dates de les diferents sortides/excursions que es faran durant el curs escolar. Hi trobem també la normativa que fa referència a les absències, a la medicació i malalties, a les sortides del centre de l’alumnat i a les actuacions en cas d’emergència. Se’ns informa també de que l’activitat de piscina començarà el mes de febrer.

Recordar que és molt important comunicar els canvis de domicili i telèfon de contacte, i també fer ús de l’agenda (que aquesta setmana mateix s’ha posat en funcionament) per sol·licitar reunions amb les mestres (si s’escau, recordar que són els dimecres de 12.30 a 13.30) així com per comunicar qualsevol fet que considereu rellevant. És important, per tant, que l’agenda viatgi cada dia de casa a l’escola, i recordar que quan estigui tancada voldrà dir que no hi ha res a comunicar.

Finalment, les mestres de cada grup van presentar els horaris de les activitats que els nens de cada classe duen a terme setmanalment. La mestra, Lidia Rodríguez, ens va recordar que pel correcte desenvolupament dels nens i nenes és important deixar d’utilitzar el xumet i biberó, així com abandonar el lèxic infantilitzat a l’hora de comunicar-nos amb els nostres fills i filles.

Important: el nou telèfon del centre és 93/ 263 58 10

Pel que fa a l’AFA es va parlar bàsicament de la importància de fer-se soci, i de col·laborar. Recordar que l’import de la quota és de 35 euros/anuals. Es va comentar que el proper dia 15 d’octubre es farà la festa de benvinguda (de 10 a 12 al pati de l’escola) i que es necessiten pares i mares disposats a donar un cop de mà, abans, durant i després de la festa.

Respecte les activitats que es faran durant la festa, de moment només dir-vos que són… sorpresa! i que ben segur que ens ho passarem tots molt bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s